Parklogga

Enastående Djurvårdare (Säsongsanställning)

 

Är du lika förtjust i kloka schimpanser som pirriga karuseller? Dessutom i en verksamhet med 95% gästnöjdhet. Då är detta din chans! Det är häftigt att ha en affärsidé som bygger på att sprida glädje och att ge sagolika minnen för livet - och att all vår verksamhet sker i en genuin gemenskap i den vackra Furuviksidyllen.

Till denna roll söker vi dig med ett brinnande djur- och naturintresse, som vill förmedla dina kunskaper och samtidigt bidra till en ökad förståelse kring djuren för våra gäster. Genom ditt engagemang och genuina intresse för djur och service bidrar du till gästens helhetsupplevelse och skapar minnen som får dem att längta tillbaka till oss. Utöver att guida och förmedla kunskap om djuren så arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom djurhållning som utfodring, anläggningsvård, berikning och djursjukvård.

Vi söker dig som har en påbörjad eller avslutad djurutbildning, på minst gymnasienivå, med inriktning djurkunskap eller motsvarande. Har du foderlära är det meriterande så även praktisk erfarenhet av djurvård. Du är minst 18 år fyllda och har B-Körkort. Många gånger kan arbetstempot vara högt och det är viktigt att du har förmåga att kunna vara flexibel samtidigt som du är stabil som person och kan behålla lugnet. Som djurvårdare arbetar du delvis självständigt och därför är det viktigt att du trivs i den rollen och lockas av att ta egna initiativ.

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från maj till augusti.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap