Parklogga

Fenomenal Kock/Kallskänka

 

Visst är vi kända för pirriga karuseller, kloka apor och härliga konserter. Men för många av våra gäster är god mat minst lika uppskattat. Har du en passion för mat och vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster? Då är detta något för dig!

I makalösa Furuviksparken får du möjlighet till ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Som kock/kallskänka arbetar du tillsammans med köksmästaren med att planera verksamheten samt ingå i det team som producerar all mat som utgår från enheten. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du högsta matkvalitet samt jobbar mot avdelningens satta mål.

I rollen som kock/kallskänka har du ett stort intresse för matlagning och service. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och har gått en restaurangutbildning eller tidigare har arbetat inom restaurang. Vidare kan du arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och du är minst 18 år fyllda.

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från maj till augusti.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.magisksommar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap