Parklogga

Servicekär Parkvärd

 

Vill du med sann entusiasm och glädje överträffa våra gästers förväntningar, varje gång? Då är detta något för dig!

En unik tjänst för dig som älskar fartfyllda dagar och alltid vill vara i händelsernas centrum. Tjänsten som Parkvärd ger dig möjligheten att vara med och skapa oförglömliga minnen och helhetsupplevelser i världsklass. Som Parkvärd är du en del av Furuviksparkens ansikte utåt och länken mellan den dagliga driften och våra gäster. Med entusiasm och glädje är du med och överträffar gästers förväntningar och du agerar efter devisen att ingenting är omöjligt. Tillsammans med dina parkvärdskollegor har ni en flytande roll i parken och finns till där ni behövs mest.

Till denna roll söker vi dig som trivs i rollen som problemlösare, och som har passion för människor och det goda värdskapet. Då arbetstempot många gånger kan vara högt är det viktigt att du är flexibel och uthållig som person. Tjänsten innebär stort ansvar och du rapporterar direkt till Furuviks VD. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom serviceyrken. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från 20 maj till 20 augusti.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Furuviks VD Nina Tano, nina.tano@furuvik.se

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

 

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap