Parklogga

Initiativrik IT-artist

 

Bevarande av fantastiska djur, sprida glädje och skapa sagolika minnen är en del av vår vardag. Vill du vara en del av Furuviksparkens magiska värld och brinner för IT? Då är detta något för dig!

I rollen som IT-artist på Furuviksparken arbetar du med support av parkens IT-miljö under drift. Rollen innefattar främst support och underhåll av kassor i butik, entrén och restaurang/park food och diverse IT-relaterad kringutrustning för parkens drift. I vissa förekommande fall även användarrelaterad support till andra avdelningar. Du har även en strålande möjlighet att avlasta dina kollegor i parken vid behov, kanske ett inhopp i entrén eller att assistera vid ett spel. I rollen som IT-artist täcker du hela kedjan från mottagande av felanmälan, felsökning, åtgärd och återrapportering. I rollen har du stöd från koncernens IT-Avdelning.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT. Våra system anses som enkla att felsöka och har du ett intresse så kommer du efter den utbildning du får klara arbetet galant. Du har en mycket hög servicekänsla, gillar att ta egna initiativ samt arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Vi tror att du är en problemlösare och har ett positivt sätt att se på lösningar av problem. Tidigare erfarenhet av kassasystem är meriterande.

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från maj till augusti.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.magisksommar.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap