Parklogga

Hovmästare på Kaskad

 

Med bästa läget vid vattnet ligger familjerestaurangen Kaskad som serverar mat med smak av Italien.

Kaskad är en självserveringsrestaurang med kassalinje och Gröna Lunds största bar på uteserveringen och ligger på stora området intill vattnet och nära Gröna Lunds stora scen med ett 40-tal konserter under säsong. På menyn hittar man italienska specialiteter med familjevänlig touch som pizza, pasta och sallader. Under konserter är det stort tryck på Kaskads bar.

Restaurangen har ca 300 sittplatser.

 

Som hovmästare erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare på någon av Gröna Lunds restauranger. Ditt huvudsakliga fokus som hovmästare är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som hovmästare eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Tempot på våra restauranger kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du skall även vara en bra ledare och förebild för din personal. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC och bokningssystemet Caspeco. 

Som Hovmästare på Gröna Lund kommer du att få utbildningar inom ledarskap, service och våra interna system.

Anställningsperioden varierar från mars till oktober, med utbildning som startar i mars. Det är av stor vikt att du kan arbeta heltid under större delen av vår säsong. 

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap