Parklogga

Kommunikativa nöjesbokare

 

Gästens resa till våra parker börjar många gånger med ett samtal till nöjesbokningen. Här önskar vi ge våra gäster absolut bästa möjliga service och information så att de väl på plats kan få en oförglömlig upplevelse.

I denna roll kommer du att besvara samtal, boka in upplevelser och ge svar på frågor om Parks and Resorts produkter och utbud. Tillsammans arbetar nöjesbokningen som ett team med målet att i varje samtal överträffa våra gästers förväntningar.

Till den här rollen söker vi dig som brinner för service, har god kommunikativ förmåga och kan behålla lugnet även då arbetstempot är högt. Vidare är du flexibel och kan arbeta lika effektivt självständig som i grupp.  Du har minst ett års erfarenhet av liknande uppgifter och det är meriterande om du har utbildning inom turistbranschen. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har datorvana.

Du är placerad på Kolmårdens säljkontor och arbetar med produkter och utbud från flera parker inom Parks and Resorts. Tjänsternas start/sluttider varierar under perioden februari till augusti, och garanterar minst 60%. Tjänsten innefattar arbete på dagar, kvällar samt helger. Kollektivavtal är Tjänstemanavtalet mellan Unionen och Visita.

Sista ansökningsdatum är 3 mars. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap