Parklogga

Kommunikatör till Furuviksparken

 

Kloka apor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i vår unika miljö och brinner för kommunikation är detta något för dig!

Som kommunikatör hos oss spelar du en viktig roll för att locka gäster till vår makalösa park. Du ansvarar för att upprätta en ovärderlig kommunikation med våra gäster genom våra sociala/digitala kanaler. Dina arbetsuppgifter är att ömt vårda, producera och utveckla innehåll till Furuviks digitala varumärke, ex. på hemsida, Facebook och Instagram. Vidare driver och utvecklar du Furuviks webbshop.

Rollen innebär även att du tillsammans med Parks and Resorts presschef sätter Furuviks PR-plan. Du kommer att ansvara för all mediaträning för dina kollegor samt arbeta med vår interna kommunikation. Du rapporterar till Furuviks sälj- och marknadschef och tillsammans utgör ni Furuviks marknadsavdelning.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande. Du har goda kunskaper i mediaträning samt minst tre års erfarenhet av att hantera journalister och media. Vidare är du en duktig skribent med god förmåga att anpassa budskap till olika målgrupper. Vi tror att du idag jobbar inom kommunikation på annat lokalt företag, inom offentlig verksamhet eller på en byrå.

Som person är du flexibel, kreativ och du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat och är kvalitetsmedveten. Du trivs med att skapa relationer och vill arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott och nära samarbete. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde den 1 maj och med sex månaders provanställning initialt. Du arbetar dagtid och lön är enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på Furuvik men resor till våra andra parker förekommer.

Sista ansökningsdag är den 28/2, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post utan via vår hemsida, http://www.parksandresorts.com/Karriar/Lediga-jobb/.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Furuviks sälj- och marknadschef Mikael Ericsson, mikael.ericsson@furuvik.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Caroline Lidholm, caroline.lidholm@parksandresorts.com

Varmt välkommen in med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap