Parklogga

Effektiv HR-artist

Är du lika förtjust i spännande utmaningar inom HR som god sockervadd, djur från världens alla hörn och pirriga karuseller? Vill du dessutom arbeta mitt i en magisk värld i de vackra Kolmårdenskogarna? Då är detta din chans!

Som HR-artist hos oss arbetar du brett inom HR med all typ av HR administration i nära samarbete med övriga HR funktioner. I rollen som HR-artist deltar du i att driva samtliga HR processer så som anställningsavtal, arbetsmiljöfrågor, mångfaldsarbete och mycket annat på ett strukturerat och effektivt sätt. Löpande dokumentation och administration är avgörande för att ha kontroll på processer och handlingar och säkerställa hög kvalité. Du har i denna roll en daglig kontakt med chefer och medarbetare, ofta genom interna möten, för att säkerställa att processerna förs framåt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som är kunnig i de avtal vi tillämpar, bl. a Kommunal, HRF och Unionen. Du har en akademisk utbildning inom HR, PA eller beteendevetenskap.

Precis som ett besök i vår park är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Därför är du som person självgående, flexibel och du behåller lugnet vid högt tempo. Vidare tar du gärna egna initiativ och gillar struktur. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med olika avdelningar på Kolmården. Därför tror vi att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med stora möjligheter till förlängning.

Intervjuer sker fortlöpande – så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Ringström på nummer 010-708 75 12 eller lisa.ringstrom@kolmarden.com.
 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap