Parklogga

Händig djurvårdare till Hovdjur

 

Det är häftigt att ha en affärsidé som bygger på att vara en plats man älskar och ständigt återkommer till! Att all vår verksamhet dessutom sker i en magisk arbetsmiljö i de vackra Kolmårdenskogarna med savannens djur som granne och med en utvecklingsresa som bara fortsätter är unikt. Är du redo att hänga med på denna resa? Vi är redo för dig!

Varje gäst som kommer till oss är en unik person med höga förväntningar. Därför söker vi djurvårdare i världsklass som, med helhetstänk och stort engagemang för djuren, är med och ytterligare utvecklar Kolmården och förutsättningarna för våra djur. I rollen arbetar du för att överträffa våra gästers förväntningar, med fingertoppskänsla och scennärvaro kan du skapa en föreställning i världsklass för våra gäster, varje gång! Genom enskilda, personliga möten förväntas du inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur.

Som djurvårdare hos oss arbetar du på Hovdjur – en av Kolmårdens djuravdelningar med arter som giraff, noshörning, addaxantilop, älg och struts. I din roll kommer du bland annat att arbeta med den dagliga skötseln av våra hovdjur och anläggningar. I arbetet ingår såväl dokumentation som miljöberikning och träning av djuren. Du trivs även med att hålla guidningar och visningar där du informerar gästerna om våra djur.

Vi söker dig som har gått naturbruksprogrammet på gymnasiet och/eller har en eftergymnasial utbildning med inriktning lantbruk. Du har minst 5 års erfarenhet av arbete inom djurpark med liknande djur och/eller lantbruksdjur. Du har ett gott djurhandlag och har du tidigare erfarenhet av träning är det meriterande. Vi ser även att du är praktiskt lagd och har maskinvana samt att du är vid god fysisk kondition då arbetet är fysiskt tungt.  

Många gånger kan arbetstempot vara högt och det är viktigt att du kan vara flexibel i såväl arbetsuppgifter som arbetstider. Som person är du effektiv och noggrann och trivs i ett starkt engagerat team. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav men meriterande är om du även har BE-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt. Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 5 mars men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Gejskog. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Tilda Nyström.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap