Parklogga

Prima Kassakontorsassistent

Vill du vara med och skapa magi bakom kulisserna på sommarens roligaste föreställning? Har du dessutom förmågan att behålla koncentrationen samtidigt som ett livligt tivoli sprudlar strax utanför? Då kan du vara den vi söker till kassakontoret i sommar.

I rollen som kassakontorsassistent arbetar du med att tillhandahålla växelkassor till tivolits kassörer. Du arbetar med uppräkning och redovisning av dagskassor, kontroller samt hantering av produkter såsom åkband och kuponger.

Precis som ett besök i någon av våra parker är en arbetsdag på kassakontoret full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Därför är du som person kvalitetsmedveten, flexibel och du behåller lugnet vid högt tempo. Vidare tar du gärna egna initiativ, gillar struktur och har ett stort säkerhetstänk. I denna roll kommer du att ha kontakt med övriga avdelningar på Gröna Lund, vi tror därför att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete. Du är minst 18 år fyllda och vi ser gärna att du har minst ett års arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av kontanthantering och redovisning av kassor är det meriterande.

Tjänsten sträcker sig från maj till slutet av augusti, med möjlighet till förlängning i september. Arbetstiderna varierar, såväl kvälls- som helgarbete förekommer. När du arbetar kväll kan du sluta så sent som kl 01:00. Om du blir aktuell för tjänsten kommer vi att begära ett utdrag från polisens belastningsregister. 

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap