Parklogga

Entusiastiskt junior djurvårdare till Marine World

 

Varje gäst som kommer till oss är en unik person med höga förväntningar. Därför söker vi djurvårdare i världsklass som, med helhetstänk och nogrannt öga för djuren och deras välbefinnande, är med och ytterligare utvecklar Kolmården och förutsättningarna för våra djur. Som djurvårdare arbetar du även för att överträffa våra gästers förväntningar. Med fingertoppskänsla och scennärvaro kan du skapa en föreställning i världsklass för våra gäster, varje gång! Genom enskilda, personliga möten förväntas du inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur.

Som djurvårdare i Kolmårdens Marine World kommer du bland annat att arbeta med den dagliga skötseln av våra delfiner och sälar. I arbetet ingår att säkerställa hygien och djurvälfärd av högsta standard, vilket innebär att du bland annat kommer att hantera och förbereda stora mängder fisk dagligen till våra djur, rengöra anläggningarna samt föra noggranna journaler. På ett entusiastiskt, inspirerande och gripande sätt kommer du även att visa upp och undervisa om våra fantastiska djur för våra gäster.

Vi söker dig som har en djurvårdarutbildning på gymnasienivå. Vi ser gärna att du har arbetat som djurvårdare tidigare och kan redovisa att du har praktisk erfarenhet av att säkerhetställa hög välfärd för djur. Det är meriterande om du har erfarenhet av djurträning med positiv förstärkning. Har du dessutom erfarenhet av kundbemötande och/eller har stått på scen tidigare och pratat framför stora grupper är detta ett extra plus.

Den rätta personen för den här tjänsten är nogrann, flexibel, anpassningsbar och lösningsfokuserad. Du tycker att det är lätt att demonstrera positivt och professionellt beteende i arbetet. Du är ansvarsfull och eftersom du kommer att jobba i ett stort team ser vi gärna att du är social och bra på att kommunicera. Det är även viktigt för oss att du brinner för gästservice i världsklass! Arbetet är fysiskt tungt och innebär ett högt arbetstempo, där en del av momenten sker i vatten. Därför behöver du vara vid god fysisk kondition och ha goda simkunskaper.

B-körkort är ett krav och har du dykarcertifikat (sportdykning) är detta ett plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70% med 6 månaders provanställning initialt. Lön enligt kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 5 mars men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Berggren. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Tilda Nyström.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap