Parklogga

Driven digital projektledare (föräldravik 15 månader)


Pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för digitala kanaler är detta något för dig.

Som projektledare hos oss kommer du att jobba med utveckling och förvaltning av våra digitala kanaler, vilket gäller webb, webshop, app och våra sociala plattformar. Du kommer driva utvecklingen av Gröna Lunds hemsida samt vid behov att stötta webbredaktörer med uppdateringar.

Vidare kommer du att ha det övergripande ansvaret för den digitala kommunikationen; Hålla samman kampanjer med sajt, sociala medier, appen och övrigt digitalt samt driva och projektleda digitala kampanjer på våra sociala plattformar. 

I denna roll kommer du också att driva och se till att publiceringsschemat för Gröna Lund följer strategier, riktning och tonalitet. Att det hålls och planeras i god tid och inkluderar webb, Facebook, Instagram, Snapchat och Youtube. Du är själv redaktör på deltid. Du kommer också att driva utvecklingen och strategier för Parks and Resorts e-handel, administrera Gröna Lunds del samt stötta övriga parker med innehåll och idéer.

I rollen ingår analys av statistik för att kunna optimera trafiken till våra digitala kanaler. Du kommer även att ha en central roll i arbetet med att driva försäljningen, framför allt digitalt men även när det gäller andra typer av projekt.

Är du vår nästa stjärna?

Vi söker dig som lever och andas digitalt, och som har minst tre års erfarenhet av att jobba strategiskt med både sociala medier, webb och har koll på de senaste trenderna inom området. Du har erfarenhet av att jobba med CMS, som Epi Server, Wordpress eller liknande. Du är en fena på kommunikation och det skrivna ordet, och har lätt att anpassa din tonalitet till givna målgrupper i olika kanaler. Det är meriterande om du har någon form av kommunikationsutbildning i bagaget.

Vi tror även att du har erfarenhet av att leda och driva webbprojekt och webförsäljning tillsammans med både interna och externa partners och att du är en van beställare av tekniska projekt. Du bör ha jobbat med utveckling av webb och andra digitala medier vilket gör att du vet vilka verktyg och processer som ska användas för ett optimalt resultat.

Som person är du strukturerad, bra på att planera men också snabb och kreativ när det behövs. Du är van att följa upp och analysera insatser för att ständigt förbättra och utveckla. Du utgår alltid från fastställda affärsmål, samtidigt som du självklart har gästen i åtanke i allt du gör.

Arbetstiden är förlagd till dagtid samt vid vissa konsertkvällar. Tjänsten är ett vikariat på 15 månader med start senast den 1 juni 2017.

Sista ansökningsdagen är 12 mars. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gröna Lunds marknadschef Joanna Hammar på 010-708 91 51 eller joanna.hammar@gronalund.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta gärna rekryterare Caroline Lidholm på 010-708 94 11 eller caroline.lidholm@parksandresorts.com.

Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap