Parklogga

Diskare till Vildmarkshotellet

Till säsongen 2018 söker vi nu nya Disk-stjärnor till Vildmarkshotellets restaurang Marrakech! Restaurang Marrakech, som är huvudrestaurang på Vildmarkshotellet, är inredd i nordafrikansk stil och här serverar vi frukost, lunch och middag till såväl konferensgäster som barnfamiljer. Alldeles intill Restaurang Marrakech ligger hotellets bar Safaribaren och en trappa ner ligger Club Zanzibar - en nattklubb inspirerad av den lilla ön med samma namn utanför Afrikas ostkust.

I rollen som diskare har du en mycket viktig funktion i såväl matsal som kök. Där är med och bidrar till att alla våra gäster får en helthetsupplevelse i världsklass, varje gång! Genom ditt engagemang och effektiva sätt ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt. Du sköter disken, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet. Du servar även personalmatsalen med disk och fyller på mat. Som diskare hos oss behöver du kunna grundläggande svenska och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen, framförallt om du arbetat som diskare tidigare.

Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du självgående och uthållig i ditt sätt att arbeta. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger är fysiskt tungt. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Tillsammans med köket har vi en härlig gemenskap, därför söker vi dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt ” Är det kul gör vi det bra"! Du är minst 18 år fyllda. Vi ser väldigt gärna att du som söker också har B-körkort så du lätt kan ta dig till och från jobbet även när kollektivtrafiken inte går.

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från april till oktober. Vi har vissa tjänster som sträcker sig kortare perioder, dvs. under delar av säsongen och andra tjänster löper under hela arbetsperioden. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och arbetet är förlagt både vardagar, kvällar samt helger. Under försäsong innebär tjänsten enstaka dagar och under högsäsong arbetar du mer. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdatum är 25 februari men urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se

Vi hoppas att Du är vår nästa lagspelare som vill göra vårt team ännu grymmare!

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap