Parklogga

Nöjesbokare och Värdar till Gästservice på Gröna Lund

Att sprida glädje och skapa sagolika minnen är en del av vår vardag. Vill du vara en del av denna magiska värld och hjälpa våra gäster med alla deras frågor innan, under eller efter sitt besök? Då är detta något för dig!

 

Nöjesbokare

Rollen som nöjesbokare innebär att besvara samtal från våra gäster, att boka in upplevelser för femkampare och skolklasser samt ge svar på frågor om Gröna Lunds restauranger, produkter och övriga utbud. I arbetet ingår även att hjälpa våra gäster med ärenden som rör årskort samt köp på internet. Du kommer vissa dagar även att arbeta på Gröna Lunds reception samt med parkens telefonväxel.

 

Värd till gästservice

Till Gästservice kommer våra gäster med frågor och funderingar innan, under eller efter sitt besök. I denna roll arbetar du i kassa och hanterar bokade produkter. Du tar även emot våra gäster som har olika synpunkter om sitt besök.

 

Till dessa roller söker vi kommunikativa klippor som brinner för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen. Då tempot ibland kan vara högt ser vi att du är stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du har minst ett års erfarenhet från serviceyrket och kan uttrycka dig korrekt och professionellt på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en säsongsanställning från mitten april/mitten av maj till augusti/september. Arbetstiden är varierande och är förlagd till vardagar, helger och röda dagar. Sista ansökningsdag är den 11 februari, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap