Parklogga

Sommarjobb på Furuvik Havshotell och Havskrogen

Är du en lysande stjärna på service och vill vara en del av något helt nytt?  

Nu söker vi stjärnor till våra säsongstjänster på vårt sprillans nya Havshotell och Havskrog! Vi letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

I direkt anslutning till Furuviksparken kommer vårt nya fantastiska och familjära Furuvik Havshotell vara beläget, precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet och naturen runt omkring. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet där man kan avnjuta både middag, lunch och frukost. Som medarbetare på vårt hotell har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag!

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vårt hotell och restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Du behöver vara minst 18 år gammal.

Nedan kan du läsa om våra olika tjänster och vem vi söker:

Diskare 

I rollen som diskare på vårt hotell har du en mycket viktig funktion i såväl matsal som kök. Där är du med och bidrar till att alla våra gäster får en helhetsupplevelse i världsklass, varje gång! Genom ditt engagemang och effektiva sätt ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt. Du sköter disken, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet. Som diskare hos oss behöver du kunna grundläggande svenska och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen, framförallt om du arbetat som diskare tidigare. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du självgående och uthållig i ditt sätt att arbeta. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger är fysiskt tungt.

Kock/Kallskänka

Som kock eller Kallsänka på Havskrogen arbetar du till största del med svenskodlade råvaror av bästa kvalité och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och som tidigare har arbetat i en liknande roll. Om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning är det mycket meriterande.

Köksbiträde

Till denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning och som ser detta som en möjlighet att få ytterligare erfarenhet från restaurangbranschen. Arbetsuppgifterna innefattar främst att hjälpa till i köket med allt som berör matlagning. Du känner dig bekväm med svenska och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete eller har gått en restaurangutbildning. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du lockas av att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Lokalvårdare

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss är ett rent och skinande hotell. I rollen som Lokalvårdare arbetar du dagtid och dina arbetsuppgifter består framför allt av städning av våra hotellrum samt våra stugor på Havscampingen. Vi söker därför dig som är strukturerad, noggrann och alltid har en positiv inställning. Vidare jobbar du på ett effektivt sätt utan att förlora kvalitén i arbetet. Du har förmåga att ta ansvar och egna initiativ samt har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. God fysik är en förutsättning för denna roll då arbetet många gånger är fysiskt krävande. Tidigare erfarenhet av lokalvård eller städ, främst inom hotell är meriterande.

Servis/Receptionist
I rollen som servitris/servitör på vår Havskrog arbetar du främst med bordsbeställningar samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Du kommer också arbeta som frukostvärd i denna tjänst där abetsuppgifterna innefattar att ställa iordning buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen. Tjänsten innebär även att man vissa dagar ansvarar över vår receptionsdisk där man främst hanterar in-och utcheckning av våra gäster. Vi söker dig som främst har ett genuint intresse för mat och dryck, är initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra restaurang- och hotellgäster. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av servering, bar eller reception sedan tidigare. Det är även meriterande om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning.

Bartender

Som bartender på Furuvik havskrog arbetare du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Du arbetar med servering av öl, vin, drinkar och alkoholfria drycker. Du hanterar kassan och tar emot betalning. I dina arbetsuppgifter ingår även matservering samt att hålla rent och snyggt i och runt baren. Vi söker dig som gillar att vara i centrum och som är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som bartender och känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare gillar du att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning och en STAD-utbildning.

Hovmästare

Som hovmästare erbjuds du ett kul och omväxlande arbete. Ditt huvudsakliga fokus som hovmästare är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering. Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som hovmästare eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Vidare är du en bra ledare och förebild för din personal. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC och bokningssystemet Caspeco. 

Souschef

Ditt huvudsakliga fokus i rollen som souschef är att vara närvarande i driften och se till att våra gäster får bra service och att medarbetarna trivs. Arbetet är omväxlande och arbetsuppgifterna innefattar även arbetsledning av kockar, varubeställningar och tidsrapportering. Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

 

Samtliga tjänster är säsongsanställningar som sträcker sig mellan maj och augusti med varierande sysselsättningsgrad. Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. 

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap