Parklogga

Säkerhetsvärd Park

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Varje år besöker ca 1,5 miljoner människor tivolit och vi har ca 60 konserter varav flertalet världsartister på våra scener. Det innebär att du vissa dagar kan komma att delta i arbetslag upp emot 40-50 personer om vi har ett stort evenemang.

Säkerhetsvärdens främsta uppgift är att arbeta uppsökande och trygghetsskapande mot våra besökande ungdomar. Det innebär att vi med olika medel ska se till att ungdomarna får en så bra och trygg upplevelse som möjligt. För att trivas och lyckas i rollen som Säkerhetsvärd så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen då våra 1,5 miljoner besökare kommer precis därifrån. Vi tror att du är engagerad i frågor som rör värderingar, normer, respekt och självrespekt och alla människors lika värde. Och självklart är du intresserad av frågor som rör trygghet och säkerhet. Som person är du lugn och stabil och du vill alltid hjälpa till. Eftersom du till stor del kommer att arbeta uppsökande och förebyggande så behöver du ha en mycket god kommunikativ förmåga. Du kommer att ses som en viktig förebild vilket ställer höga krav på ansvarskännande och professionalism. Då du är en del av en arbetsgrupp så gillar du att samarbeta och du sprider positiv energi till dina kollegor.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med gruppen ungdomar, t.ex. ungdomsledare, fritidsledare eller motsvarande. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenheter av att arbeta trygghetsskapande vid publika tillställningar som t.ex. festivaler eller andra evenemang. Vi söker personer med olika bakgrunder, ålder och även med olika utbildningsnivåer. Har du en, eller genomför du en relevant högskole- eller universitetsutbildning ser vi det som meriterande. Men viktigast av allt är att du är engagerad och trivs i rollen som förebild för både stora och små besökare.

Tjänsten är en säsongsanställning från april till september med varierande arbetstider där såväl dag, kvälls-, som helgpass ingår. Vi har inget sista ansökningsdatum men gör urvalet löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Inspireras du av att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo med många härliga besökare och kollegor så tveka inte att ansöka.

Har du några frågor om tjänsten kontakta oss på Rekryteringen, rekrytering@parksandresorts.com.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap