Parklogga

Redovisningsassistent

Vilda djur och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida kunskap och glädje likaså. Vill du vara en del av denna magiska värld och brinner dessutom för ekonomi och redovisning? Då är detta något för dig!

I rollen som redovisningsassistent är din främsta uppgift att säkerställa att Kolmårdens kassaförsäljning sker på ett korrekt sätt. Du genomför kontroller efter de siffror som kassasystemet levererar samt utför stickprov på växelkassor och analyserar eventuella avvikelser. Du lämnar även ut växelkassor och arbetar med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning såsom löpande bokföring och fakturering.

Vi söker dig som har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och det är meriterande om du har en pågående eller avslutad utbildning inom ekonomi, redovisning, bokföring eller liknande. Som person tycker du om att ta ansvar, är noggrann i det arbete du utför och du trivs lika bra med att arbeta självständigt som i grupp. Då det förekommer bilkörning i tjänsten är B-körkort ett krav.

Tjänsten är en säsongsanställning och sträcker sig från mitten av april till september med varierande sysselsättningsgrad. Arbetstiden är anpassad efter verksamhetens öppettider vilket betyder att man arbetar både dagtid, kvällar samt helger.  Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 5 mars men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap