Parklogga

Nytänkande Hotellchef med känsla för service

Vi söker nu en erfaren ledare med stora visioner som vill vara med i hotellets nysatsning. Omfattande renovering och konceptutveckling kommer att påbörjas under 2018 och vi söker nu dig som både vill vara med och driva processen och lyfta Vildmarkshotellet till oanade höjder. Som Hotellchef kommer du att ha det operativa ansvaret för hotellet och jobba tätt ihop med Hotelldirektören och den operativa chefen för Food & Beverage. Du förväntas att tillsammans med ditt team leverera upplevelser och gästmöten utöver det vanliga och ständigt arbeta för att utveckla verksamheten och servicekonceptet. Hotellet har stora växlingar i antal gäster och med en gäst-mix med alltifrån barnfamiljer till påkostade konferenser vilket ställer höga krav på flexibilitet och lösningsfokus. Som person bör du därför trivas med högt tempo och en arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

Vi söker dig som har relevant utbildning, mångårig erfarenhet av hotellarbete samt tidigare erfarenhet av att vara chef och ledare gärna inom hotellbranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet av hotell med SPA verksamhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda arbetet i en utvecklings- & förändringsprocess. Hotellsystemet vi arbetar i är Hot Soft så kunskap om det systemet är det ett plus.

Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 4:e mars 2018 men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Dingertz, Hotelldirektör, på jenny.dingertz@kolmarden.com eller 010-708 77 10. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ringström, HR-generalist, på lisa.ringstrom@kolmarden.com eller 010-708 75 12.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap