Parklogga

Driven Djurdriftsledare

Bo granne med savannens vilda djur, åka den världsunika linbanan Safari eller träffa Bamse i en värld där sagan blivit verklighet – Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vår utvecklingsresa fortsätter!

Som driftsledare inom djurvård har du personalansvar för djurvårdare inom din enhet. Tillsammans med teamet upprättar du väl fungerande och optimerade dagsplaner. Du deltar själv i den dagliga driften för att se möjligheter till effektivisering samt att kvalitetssäkra rutiner och tillvägagångssätt. Du driver djurhälsofrågor på lång och kort sikt samt fördelar, planerar och följer upp träning tillsammans med teamet.

Vi söker dig som har en djurvårdarutbildning samt minst tre års erfarenhet i en ledande befattning med personalansvar och arbetsledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med djurparksdjur. Du är driftsorienterad och har en förmåga att delegera arbetsuppgifter till dina medarbetare. För att lyckas i din roll krävs det att du är rak och ärlig i din kommunikation, lösningsfokuserad och beslutsam. Du har ett coachande förhållningssätt och trivs med att ta stort ansvar.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du brinner för service till våra gäster och medarbetare och arbetar gärna i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete där nya tankar och idéer välkomnas. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 9 mars men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Filip Johansson, Djurdriftschef, på filip.johansson@kolmarden.com eller 010-708 75 67. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Liza Wrangenby HR-generalist, på liza.wrangenby@kolmarden.com eller 010-708 75 15.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap